DDS WEBSHOP funkciók

Miért válassza a DDS WEBSHOP-ot?

mert van néhány érvünk! Lássuk, mik azok:

 • a DDS WEBSHOP rugalmassága révén sokféle termékfajta megjelenítését teszi lehetővé, jól áttekinthető formában
 • hatékony és professzionális webáruház üzemeltetés, mivel a DDS WEBSHOP webáruházak nem csupán a termékek feltöltését teszik lehetővé, hanem marketinget és értékesítés támogató eszközökkel segítik az Ön munkáját.
  Pl.: Akciós termék ajánló, Új termék ajánló, stb.
 • InCash számlázó program támogatás
 • webáruházunk moduláris felépítésű így csak azokat a funkciókat rendeli meg, amelyekre valóban szüksége van
 • előfizetéses rendszerben igényelheti webáruházunkat, így nem szükséges egyszeri jelentős terheket és kötelezettségeket felvállalnia.
 • havi díjaink az összes felmerülő költséget (domain fenntartás, tárhely bérleti díj) tartalmazza, így Önnek nem kell rejtett költségekkel számolnia.
 • webáruház használatát a felhasználóbarát felület és beépített súgó rendszer segíti
 • online ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, így a webáruház kialakításával, beindításával nem hagyjuk magára. Nagy hangsúlyt fektetünk az eladás utáni terméktámogatásra, így kérdéseivel, megjegyzéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.
   

DDS WEBSHOP jellemzői

ALAP webáruházunkat az alábbi tulajdonságokkal és funkciókkal kínáljuk.

Ügyfél kezelés

Regisztráció: két lépcsős regisztrációs folyamat, email ellenőrzéssel és aktiválással. Be- és kiléptetés: regisztrált adatok alapján ügyfél beléptetése és kiléptetése. Profil módosítási lehetőség. Elfelejtett jelszó esetén a regisztráció során megadott email címre kérhető a belépési jelszó.

Ügyfél adatbázis menedzselése

Regisztrált felhasználók kezelése, elemzése. Adataik .csv formátumban letölthetőek.

Adminisztátori jogkörök

Felhasználók csoportokhoz rendelhetőek, a felhasználók, vagy csoportok jogosultságai egyedileg beállíthatóak így különböző információkat láthatnak, módosíthatnak.

Termékkereső

A termékek kereshetőek a terméknév, termékkód és leírás alapján.

Termékek kezelése – online termék katalógus

A termékek faszerkezetbe rendezhetőek. A termékek a termékfa szerkezetben tetszőlegesen áthelyezhetőek, mind a fa egyes elemei, mind a termékek megjelenítése priorizálható.

Részletes termék információk

A termékek felvitelekor szöveges adatok (formázható szöveg), különböző jellemzők adhatóak meg, fotók (nagyíthatóak), dokumentumok tölthetőek fel.

Kosár kezelése

Termékek kiválasztásakor a rendszer azokat kosárba helyezi a vásárlás véglegesítéséig. Regisztráció nélküli un. Anonym kosár funkcióval is rendelkezik.

Sokoldalú rendeléskezelés

A rendelésekről az azt beküldő felhasználó azonnali visszaigazolást, az adminisztrátor pedig értesítést kap. A megrendelő folyamatos információkat (megjegyzések, státuszok) láthat a rendelése állapotáról, visszanézheti korábbi rendeléseit. A megrendelés oldal rendelés előtti utolsó oldaltartalmat elmenti a rendszer az esetleges félreértések tisztázása érdekében.

Akciók kezelése

Termékek akciósként megjelölhetőek, akciós ár feltüntetésével. Az akciós termékekből egy véletlenszerű képes ajánló jelenik meg egy állandóan látszódó területen, valamint a főoldalon

Listák szűkítési, szűrési, rendezési lehetőségekkel

Termékek, rendelések, felhasználók listája szűkíthető, szűrhető, sorba rendezhető ezáltal megkönnyítve az elemzéseket, kereséseket. A listák tartalma CSV formátumban is kimenthető, így bármilyen gyakori táblázatkezelőbe átvihető.

Felhasználóbarát felület

Több éves tapasztalatunk segítségével törekszünk az egyértelmű és felhasználóbarát megjelenítésre és kialakításra mind a felhasználói, mind az adminisztrátori oldalon.

PayPal fizetés

A PayPal fizetési modul a DDS Webshop alap változat része. A PayPal a lehető leggyorsabban beépíthető és elindítható online vásárlást kínálja a webáruház tulajdonosoknak.

Közösségi site integráció

A webáruház és közösségi site (facebook) közötti közvetlen kapcsolat kialakítása a hatékony marketing érdekében. Automatikusan megjelenő akciók, hírek a közösségi site-on.

Hírek kezelése

Főoldali hír megjelenítés, 3 hír címmel és leaddel tekinthető meg.

Egyedi oldalak szerkesztése

Adminban szerkeszthető információs, tartalmi oldalak (aktív oldal) szerkesztése.

Dokumentumok kapcsolása

Termékekhez, termékcsoportokhoz korlátlan számú .doc; .xls; .pdf kiterjesztésû dokumentum tölthetõ fel.

Kereső motorokra optimalizált

A DDS által készített webáruház minden szempontból megfelel a kereső motorok elvárásainak, lehetővé teszi, hogy a keresők a honlap tartalmát beindexeljék, így az összes tartalom kereshetővé és megtalálhatóvá válik.